Toimitusehdot

Toimitusehdot koskevat S.M.A.R.T. Thinking  Oy:n (y-tunnus: 3110580-9) etämyyntiä (kuluttajat), y-tunnuksellisten yritys- ja yhteisöasiakkaidet (yritysasiakkaat) kanssa käytävää kauppaa. 

Yritysiakkaiden toimitusehdot löytyvät sivulta alempaa.

Toimitusehdot kuluttajille

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä tulee olla huoltajan lupa tilata.

Toimitusehdot lyhyesti
  • Varastotuotteet toimitetaan Smartilta  0-4 päivän kuluessa jakelusta vastaavalle yhtiölle. Tilaustöiden (tuotteet omalla pakkauksella, logotuotteet yms.) toimitusaika on tuotekohtaisesti 2-5 viikkoa. Tuotteen toimitusaika on mainittu tuotteen nimen alapuolella.
  • Varastotuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus, joka koskee yksityisiä kuluttajia. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Tilaustyöt valmistetaan asiakkaan toivomusten mukaisesti räätälöityinä, eikä niiden tilauksilla näin ollen ole peruutusoikeutta.
  • Jos olemme toimittaneet väärän tai viallisen tuotteen, pyytäisimme ystävällisesti olemaan 14 vuorokauden sisällä yhteydessä asiakaspalveluumme jatkotoimia varten. Yhteystietomme: info@smartthinking.fi tai puh. 040 84 67 489 (ark. 9-16).

Toimitusehdot tarkemmin

1. Toimitusaika

Varastotuotteet toimitetaan Smartilta jakelusta vastaavalle yhtiölle 0-4 työpäivän kuluttua tilauksesta. Posti jakaa lähetykset oman aikataulunsa mukaan. Mikäli yksittäisellä tuotteella on pidempi toimitusaika, se mainitaan tuotekuvauksen yhteydessä. Erilaiset tilaustyöt, kuten logotuoteet ja tuotteet omalla pakkauksella toimitetaan 2-5 viikon kuluessa.

Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme emmekä kykene valmistamaan sitä normaalin toimitusajan kuluessa, olemme asiakkaaseemme yhteydessä. Joulusesongin aikana marras-joulukuussa toimitusajat voivat poiketa normaalista.

2. Toimitustapa

Toimituskulut on kiinteät (5€ sis. alv 24 %) ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. 

Kooltaan ja/tai painoltaan pienet lähetykset voidaan toimittaa kirjelähetyksenä vastaanottajan postilaatikkoon/-luukkuun. Toimituksia lähetetään pääosin Posti, Smartpostin kautta.

Sähköpostitse toimittamallamme lähetystunnuksella voit seurata Postin kautta toimitettavien pakettien kulkua Postin sivulla www.posti.fi/lahetystenseuranta. Lähetysseuranta ei ole voimassa kirjeitse toimitetuilla lähetyksillä.

Lahjatuotteet on mahdollista toimittaa suoraan lahjansaajalle syöttämällä tämän yhteystiedot toimitusosoitteeksi.

Toistaiseksi toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.

3. Maksaminen ja Maksutava

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy S.M.A.R.T. Thinking Oy.

Verifone Finland Oy

Keskuskatu 1 A

00100 Helsinki

Asiakaspalvelu: 020-7535192

Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi

www.verifone.fi

 

4. Lunastamattomat paketit

Mikäli tilattu paketti jää lunastamatta ja palautuu takaisin Smartille, kauppa raukeaa. Toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneiden kustannusten vuoksi perimme erillisen 13,90 € maksun, joka vähennetään kauppasummasta ja loppuosa palautetaan asiakkaalle.

Vastaanottajalle ilmoitetaan lähetyksen saapumisesta tekstiviestitse, mikäli kysymyksessä on noutopistelähetys. Kotipaketti-toimituksissa Posti on yhteydessä vastaanottajaan puhelimitse ennen jakelua. Täytäthän tämän vuoksi tilauksen tietoihin vastaanottajan matkapuhelinnumeron tarkasti.

5. Tuotteen palautusoikeus

Varastotuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus, joka koskee yksityisiä kuluttajia. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Palautusoikeus ei koske asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä tilaustöitä, kuten logotuotteita ja tuotteita omalla pakkauksella.

Toimintaohje tuotepalautuksessa:

1) Ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Ilmoita, mitä tuotteita olet palauttamassa. Helppo tapa ilmoittaa tilauksen peruutuksesta on käyttää sähköistä palautuslomakettamme. Löydät linkin esitäytetylle lomakkeelle saamastasi tilausvahvistussähköpostista.

2) Palauta tuotteet postipakettina osoitteella S.M.A.R.T. Thinking Oy, Korvenkuja 8, 41160 Tikkakoski. Liitä lähetykseesi tuotteen mukana tullut pakkauslista sekä tilinumero, jonne palautamme tuotteen hinnan. Palautus on tehtävä 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Asiakas palauttaa tuotteet omalla kustannuksellaan. Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.

3) Käsittelemme palautukset viikon kuluessa siitä, kun tuote on saapunut takaisin meille. Asiakkaalle palautettava summa maksetaan aina vasta tuotteen tarkastamisen jälkeen.

6. Tuotevirheen korjaaminen

Jos kirje tai paketti on vioittunut kuljetuksessa, tee välittömästi reklamaatio Postiin.

Jos toimitettu tuote on valmistusvirheellinen tai vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen Smartille (infou@smartthinking.fi tai 040 84 67 489) ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

7. Yhteystiedot

S.M.A.R.T. Thinking Oy

Korvenkuja 8, 41160 Tikkakoski

Puh. 040 84 67 489 (ark. 9-16)

Sähköposti: info@smartthinking.fi


Toimitusehdot yritysasiakkaille

Tilaajan organisaatiolla tulee olla y-tunnus.

Toimitusehdot lyhyesti
  • Varastotuotteet toimitetaan  0-4 päivän kuluessa jakelusta vastaavalle yhtiölle. Tilaustöiden (tuotteet omalla pakkauksella, logotuotteet yms.) toimitusaika on tuotekohtaisesti 2-5 viikkoa. Tuotteiden toimitusaika voi olla normaalia pidempi kausivaihteluiden takia marras-joulukuussa. Mikäli toimitusaika poikkeaa normaalista, vahvistamme toimitusajan jo tilausvaiheessa. Tuotteen toimitusaika on mainittu verkkosivuillamme tuotteen nimen ja tuotekuvauksen yhteydessä.
  • Jos olemme toimittaneet väärän tai viallisen tuotteen, pyytäisimme ystävällisesti olemaan 14 vuorokauden sisällä yhteydessä asiakaspalveluumme jatkotoimia varten. Yhteystietomme: info@smartthinking.fi tai puh. 040 84 67 489 (ark. 9-16).

Toimitusehdot tarkemmin

1. Toimitusaika

Varastotuotteet toimitetaan jakelusta vastaavalle yhtiölle 0-4 työpäivän kuluttua tilauksesta. Posti jakaa lähetykset oman aikataulunsa mukaan. Mikäli yksittäisellä tuotteella on pidempi toimitusaika, se mainitaan tuotekuvauksen yhteydessä. Erilaiset tilaustyöt, kuten logotuotteet ja tuotteet omalla pakkauksella toimitetaan 2-5 viikon kuluessa.

Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme emmekä kykene valmistamaan sitä normaalin toimitusajan kuluessa, olemme asiakkaaseemme yhteydessä. Joulusesongin aikana marras-joulukuussa toimitusajat voivat poiketa normaalista.

2. Toimitustapa

Toimituskulut riippuvat asiakkaan valitsemasta toimitustavasta, ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Verkkokauppa ilmoittaa automaattisesti, mitkä toimitustavat ovat valitulla ostoskorisisällöllä mahdollisia.

Kooltaan ja/tai painoltaan pienet lähetykset voidaan toimittaa edullisena kirjelähetyksenä vastaanottajan postilaatikkoon/-luukkuun. Toimitamme paketit myös noutopisteeseen tai perille tilaajalle tai tämän määrittelemään toimitusosoitteeseen. Verkkokauppa tarjoaa automaattisesti toimitustapavaihtoehtoja, jotka ovat valituilla tuotteilla mahdollisia. 

Sähköpostitse toimittamallamme lähetystunnuksella voit seurata Postin kautta toimitettavien pakettien kulkua Postin sivulla www.posti.fi/lahetystenseuranta. Lähetysseuranta ei ole voimassa kirjeitse toimitetuilla lähetyksillä.

Lahjatuotteet on mahdollista toimittaa suoraan lahjansaajalle syöttämällä tämän yhteystiedot toimitusosoitteeksi.

Toistaiseksi toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.

3. Maksaminen ja Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle. MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: payform@bambora.com Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta.

Uusille asiakkaille toimitamme verkkolaskun ennakkoon ennen tavarantoimitusta. Tilaus toimitetaan maksusuorituksen näkyessä tilillämme. Vanhoilla asiakkaillamme maksuehto 10 päivää netto. Tilaajan luottotiedot tarkistetaan etukäteen Intrum Justitialta ja muista lähteistä. Mikäli luottopäätös on kielteinen, tuotteet toimitetaan vasta ennakkolaskusta saadun suorituksen jälkeen.

Myöhästyneistä maksuista peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Maksumuistutuksesta perimme 5 € kulun. Perintäämme hoitaa Intrum Justitia.

4. Lunastamattomat paketit

Mikäli tilattu paketti jää lunastamatta ja palautuu takaisin, kauppa raukeaa. Toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneiden kustannusten vuoksi perimme erillisen 13,90 € maksun, joka vähennetään kauppasummasta ja loppuosa palautetaan asiakkaalle.

5. Tuotevirheen korjaaminen

Jos kirje tai paketti on vioittunut kuljetuksessa, tee välittömästi reklamaatio Postiin.

Jos toimitettu tuote on valmistusvirheellinen tai vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen info@smartthinking.fi tai 040 84 67 489 ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

6. Yhteystiedot

S.M.A.R.T. Thinking Oy

Korvenkuja 8, 41160  Tikkakoski

Puh. 040 84 67 489 (ark. 9-16)

Sähköposti: info@smartthinking.fi


3. Maksutavat

Tuotteet laskutetaan toimituksen yhteydessä.

Maksuehto laskulla on 10 päivää netto.

Käytämme ensisijaisesti verkkolaskua, mutta asiakkaan näin halutessa myös sähköpostitse lähetettävä lasku on mahdollinen. Toivomme asiakkaan huolehtivan ajantasaisen laskutusosoitteen sekä mahdollisten laskulle lisättävien viitetietojen toimittamisesta viimeistään tilauksensa yhteydessä.

Myöhästyneistä maksuista peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Maksumuistutuksesta perimme 5 € kulun. Perintäämme hoitaa Intrum Justitia.

4. Tuotevirheen korjaaminen ja reklamaatiot

Mikäli lähetys on vahingoittunut matkalla tai olemme toimittaneet väärän tai viallisen tuotteen, pyytäisimme ystävällisesti olemaan yhteydessä myyntimme yhteyshenkilöön jatkotoimia ja korvaavan tuotteen lähettämistä varten. Yhteystietomme: info@smartthinking.fi tai puh. 040 84 67 489.

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta ilman kaupan purkuun oikeuttavaa toisen osapuolen olennaista sopimusrikkomusta.

5. Yhteystiedot

S.M.A.R.T. Thinking Oy

Korvenkuja 8, 41160 Tikkakoski 

Puh. 040 84 67 489 Sähköposti: infoa@smartthinking.f